LAJME

LEZHA – SHËNGJINI u kthyen mbrëmë në KRYEQËNDRËN E TURIZMIT

LEZHA – SHËNGJINI u kthyen mbrëmë në KRYEQËNDRËN E TURIZMIT shqiptar! Vetem zgjidhni Lezhën 🏖🌲për pushimet tuaja dhe do ti gjeni të gjitha, – kështu u ideua nga Kreu i Bashkisë Lezhë, Zoti Pjerin Ndreu, eventi madhështor, me rastin e çeljes së sezonit turistik. #LEZHA ,SHTEPIA JUAJ E PUSHIMEVE , 🏝Eja në #Lezhë 😍 me […]

Arkiva e lajmeve